Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

schuifpoorten

Vorige
Volgende

Schuifpoorten

Wij verkopen professionele schuifpoorten in alle soorten en maten in een aantal standaard kleuren. De meest gekozen kleuren op bedrijventerreinen zijn zwart, grijs en thermisch verzinkt. Dit matcht bij bestaand hekwerk of bij de kleurstelling van de desbetreffende bedrijven.

 

Wens je een unieke kleur? Geen enkel probleem. De thermisch verzinkte poort kunnen wij coaten in elke gewenste kleurstelling. Geef ons je wensen door en wij leveren jou een schuifpoort in jouw favoriete kleur.

Schuifpoort opties

Met alleen een schuifpoort ben je dikwijls niet klaar. Wij hebben dan ook een heel aantal opties om toe te voegen aan dit product.

 

  • Intercom (video)
  • GSM app – voor openen en sluiten via je telefoon
  • Extra handzenders – altijd handig om aan een familielid te geven
  • Betonnen fundatieblokken – voor een supersnelle installatie
  • Puntenkammen – voor iets meer veiligheid
  • Looppoort – om naast je schuifpoort te installeren als je te voet naar binnen wilt
  • Dubbelstaafmat hekwerk – om je omheining compleet te maken
GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze schuifpoorten?

Wij nemen spoeding mogelijk contact met u op

Wil je meer weten over onze hekwerken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies, zodat jij binnen de kortste keren een mooi hekwerk hebt staan!