Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

Spijlenhekwerk

Vorige
Volgende

Spijlenhekwerk

Dit type hekwerk wordt voornamelijk toepast rond bedrijventerreinen, publieke gebouwen, maar ook bijvoorbeeld rond scholen, kinderdagverblijven, parkeerplaatsen en speelplaatsen. Oftewel, spijlen hekwerk professional is multifunctioneel en in vele situaties toepasbaar. Hierdoor functioneert het hekwerk uitstekend als preventie middel voor ongewenste bezoekers.

draaipoorten

Een spijlenhekwerk is niet compleet zonder poort. We hebben bijpassende zogenaamde draaipoorten en/of schuifpoorten in ons assortiment. De draaipoorten en/of schuifpoorten zijn verkrijgbaar in gelijke hoogtes als het spijlenhekwerk. 

GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze spijlenhekwerken?

Wij nemen spoeding mogelijk contact met u op

Wil je meer weten over onze hekwerken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies, zodat jij binnen de kortste keren een mooi hekwerk hebt staan!