Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

Beveiligingshekwerk

Vorige
Volgende

Beveiligingshekwerk

Het beveiligingshekwerk biedt een effectieve beveiliging tegen in- en uitrijden van bedrijfsterreinen en helpt ramkraken voorkomen. Het is leverbaar in twee typen: het type dat is voorzien van een horizontale bovenligger van ø42 mm en het type met horizontale bovenligger van ø60 mm. Ideaal voor grote en kleine oppervlakken, zoals openbare-, bedrijfs- en particuliere terreinen.

Veiligheid en privacy

Beveiliging van je hekwerk met een intercom is niet alleen ter voorkoming van ongenode gasten, het biedt tevens de mogelijk met wél gewenste bezoekers te communiceren op grote afstand. Een intercom kan tevens voorzien zijn van een ingebouwde camera, zodat je meteen kunt checken wie er voor de poort staat. Ideaal als je bijvoorbeeld geen zicht hebt op de toegangspoort; niet alleen voor zakelijke doeleinden, ook voor particulieren reuzehandig.

Wij leveren vele soorten van toegangsbeveiliging en intercoms. Voor verdere informatie neem dan contact met ons op!

Eurohek hekwerken, Eurohek is een klein bedrijf en wij zijn wekelijks actief in Zeeland met maatwerk hekwerken!
GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze beveiligingshekwerken?

Wij nemen spoeding mogelijk contact met u op

Wil je meer weten over onze hekwerken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies, zodat jij binnen de kortste keren een mooi hekwerk hebt staan!