Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

ALU-Designline

ALUminium poorten en afscheidingen

Op zoek naar een strakke en lichte poort? Dan zou een aluminium poort perfect van toepassing kunnen zijn! Deze poorten zijn zeer degelijk door de versterkte wandprofielen in een verstevigd kader te lassen. De poortlveugels hebben vooraf een hoogwaardige SEASIDE-voorbehandelingstechniek ondergaan: dit is de beste corrosiebescherming voor alumiuim profiel. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Perfect gesloten systeem

De aluminium profielen worden middels een tand-groefverbinding met elkaar verbonden, wat zorgt voor een perfect gesloten systeem.
De profielen zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van afgeschuinde kanten, waardoor er een v-vormig groefje ontstaat tussen de twee profielen, ook wel visbek motief genaamd.

Bekijk de complete collectie

Download de complete collectie hier of kijk onderaan deze pagina voor de informatiebladen.

SEASIDE-lakbescherming

De SEASIDE-lakbescherming biedt vele voordelen:

– Betere kleur stabiliteit
– Betere UV-resistentie

– Verhoogde krasbestendigheid
– Langere weerbestendigheid

Informatiebladen

ALU-Designline Bloemenserie

Klik op het gewenste model om het informatieblad te downloaden

GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze ALU-Designline?

Wil je meer weten over onze ALU-Designline of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen!