Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

SIERHEKWERK

Vorige
Volgende

Sierhekwerk

Sierhekwerk geeft jouw tuin een mooie en nette uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor een stukje veiligheid. Voor ieder die op zoek is naar een praktische, maar stijlvolle erfafscheiding biedt sierhekwerk daarom uitkomst. Sierhekwerk zie je veelal in de voortuin of in de tuin naast een huis.  Je kunt jouw sierhekwerk volledig samenstellen naar eigen wensen zodat deze perfect past bij de rest van je buitenruimte. Ontdek de verschillende soorten sierhekken met bijpassende sierpoort en kies de uitvoering die het beste past bij jouw tuin en huis.

Sierpoorten

Om jouw sierhekwerk compleet te maken, kun je ervoor kiezen om een poort toe te voegen aan je pakket. Wij hebben namelijk bijpassende sierpoorten in ons assortiment. Hiermee zorg je voor een doorgang in dezelfde stijl als de rest van je hekwerk en zorg je bovendien voor extra veiligheid dankzij de sloten. De tuinpoorten hebben wij uiteraard in gelijke hoogte met het sierhekwerk.

GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze sierhekken?

Wij nemen spoeding mogelijk contact met u op

Wil je meer weten over onze sierhekken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen, ook over sierhekwerk. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies voor jouw tuin, zodat jij binnen de kortste keren een mooi sierhekwerk in de tuin hebt staan!