Sierhekwerk

Goede kwaliteit en service van eurohek

Dubbelstaafhekwerk

Vorige
Volgende

Dubbelstaafhekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat standaard uit drie ijzeren staven: twee horizontale staven en één verticale staaf. De staafmatten worden geproduceerd uit verzinkt draad, vervolgens gelast en ten slotte voorzien van een coating. Het zink en de coating zorgen ervoor dat de hekken worden beschermd tegen weersinvloeden waardoor het hekwerk niet zal gaan roesten, beschermd is tegen UV-straling en zijn stevigheid behoudt. Dubbelstaafmatten worden voor verscheidene toepassingen gebruikt: als erfafscheiding, als afrastering voor bijvoorbeeld een vijver of om een achtertuin mee af te sluiten.

Wij leveren vele formaten

Ons dubbelstaafmat hekwerk is beschikbaar in verschillende hoogtes, waardoor jij het hekwerk precies aan kan passen aan jouw woning, tuin en wensen. Wij leveren verschillende hoogtes van alle type staafmatten.

De dubbelstaafmatten hekken zijn bij ons beschikbaar in een aantal soorten. Wij leveren het formaat 8/6/8. De staafmatten hebben horizontale staven met een diameter van 8 millimeter en de verticale staaf met diameter van 6 millimeter.

GOEDE KLANTENSERVICE
Gecertificeerd BEDRIJF
Premium kwaliteit
snelle levering!

Hoe gaan wij te werk

Afspraak

Na het eerste telefonische adviesgesprek zetten we alles op een rijtje en bespreken we al uw wensen. Als het nodig is bekijken wij vooraf de locatie ter plaatse.

Offerte

U krijgt van ons een passende en scherpe offerte. Voor vragen bespreken wij  met u de complete offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Bij akkoord van de offerte gaan wij over tot plaatsen. We kijken samen wat voor u past in de agenda en zetten een datum vast  voor montage van het hekwerk.

Meer weten over onze dubbelstaaf hekken?

Wij nemen spoeding mogelijk contact met u op

Wil je meer weten over onze hekken of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten zitten voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen zij jou voorzien van een passend advies voor jouw tuin, zodat jij binnen de kortste keren een mooi hekwerk in de tuin hebt staan!